За нас

Ние сме Евгени Генчев и Деси Стефанова.

Нашата история започна в началото на 2020г. – къде от интерес да разширим вижданията си, изморени от  това да бъдем наемни работници и системата в която циклим, решихме да правим бизнес и екип. С този дар, който получихме от природата и уникалната възможност която ни даде животът в партньорство с Вертера и Холдингът World of Retail!!!

Когато здравето ни се влоши – имах надормено тегло, умора и омазнен черен дроб, а моята любима започна да има проблеми със ставите (резултат от работата като наемен работник). Започнахме да търсим решение. След дълго тръсене открихме копания Вертера и Холдингът World of Retail. По скоро компанията откри нас. 

Откакто сме партньори в Холдинга, здравословното ни състояние се подобри – отслабнах с над 10 килограма за 6 месеца, без диета и лишения. Омазненият черен дроб влезе в норма. При моята любима Деси, проблемът със ставите отшумя. Наслаждаваме се без болка на това което най много обичаме – да се разхождаме.

В партньорсто с Холдинга ние получаваме всичко  

Ако се стремите към:

  • Здравословен начин на живот
  • Постоянни и Пасивни доходи
  • Работа без шеф и без работно време

Човек не може да бъде спрян да се развива от никакви  обстоятелства. Да става по-добър, като се стреми да помага на другите като него, така се живее по-добре.

Ако Вие се разпознаете в написаното до тук, Вие сте един от нас

Елате при нас и добавете част от своите усилия за да го постигнем заедно

Защо да изберете Нас

Нашия екип е огромен и сплутен. Всяка седмица имаме обучения онлайн, както и достъпни приложения за работа и обучение, всички инструменти и материали са напълно безплатни за да увеличите успеха си.

Моля, подкрепете ни в BGtop.net:
Споделете