МРЕЖОВИЯТ МАРКЕТИНГ – КАКВИ ПРЕДИМСТВА НИ ДАВА

Какво е мрежов маркетинг?

 

Какво е мрежов маркетинг?

Мрежовият маркетинг е известен още като МЛМ (от английското Мулти левъл маркетинг или маркетинг на много нива), нетуърк маркетинг, директни продажби, мрежов бизнес.

Това е маркетингова стратегия, в която хората, които отговарят за продажбите, получават финансова компенсация не само за лично осъществените продажби, но и за продажбите на други хора, които те са поканили в бизнеса. Така се създава верига от дистрибутори и йерархия на нива на компенсация.

Този тип стратегия се различава от традиционния начин на разпространение (производител-дистрибутор-търговец на едро-търговец на дребно-клиент). МЛМ компанията може да бъде  с физически продукти или финансова компания.

Препоръчването на някой е много мощен маркетингов инструмент, който е по-евтин и може да достигне до повече хора, защото продажбата на продукта се основава на доверие. Не бихте ли купили продукт, който вашият близък приятел използва и намира за полезен и Ви моли да опитате?

По този начин търговците имат два възможни потока приходи: собствените си продажби и процент от комисионната, направена от други търговски представители.

Така че колкото по-голяма е мрежата ви, толкова по-големи ще бъдат продажбите, така и по-големи комисионни ще получавате всяка седмица или месец. Най-добрата част е пасивният доход / остатъчният доход. След като имате голям екип получавате комисионна от продажба, направена от хора, които дори не познавате. Те може да са били доведени от 100-ят човек в мрежата ви, но въпреки това, правите пари за тази продажба, въпреки че не сте положили директно усилия.

СТАНИ ЕДИН ОТ НАС

Приятели, не можем да водим интерактивна беседа, но ни се иска да Ви попитаме защо Вие сте в този бизнес? Напишете в коментари, защо се включихте, какви преимущества, Вие виждате? Защо сте в този бизнес и кое Ви кара да не сте?

ПЪЛНАТА СВОБОДА – ТОВА Е ПРЕИМУЩЕСТВОТО НА МРЕЖОВИЯТ МАРКЕТИНГ

Най-голямото преимущество е, че Вие се развивате, като личност. Ставате член на екипът ни, Вие изграждате и подбирате своят екип, Вие го изграждате. Социалната среда Вие я създавате около себе си, такава каквато Ви харесва да живеете.  Имаме семейство, а „трудът“ или „работата“ това е най-мощният социален фактор, който се движи с Вас, в който се развивате. Това е Вашият втори живот.

МЛМ компанийте имат много предимства:

  1. Сами определяте работното си време. Тъй като сте самонаети лица, можете да зададете свои собствени часове на работа. Например, ако продавате продукти за красота, най-вероятно ще направите продуктово парти, за да покажете предметите на потенциални клиенти. Ако обаче синът ви има футбол в четвъртък, вместо това може да изберете да организирате партито за петък. Имате голяма гъвкавост и възможност да работите по график, определен от вас.

  2. Ниски транспортни разходи и натовареност. С много МЛМ компании можете да работите от вкъщи, така че разходите ви са ниски. Можете да го правите по удобен за вас начин. Голямо преимущество имат и социалните мрежи.

  3. Вашият успех зависи до голяма част от вас. Вие решавате колко време искате да вложите в бизнеса си. Ако имате един месец, когато имате нужда от повече пари, може да искате да отделите повече време за бизнеса и да увеличите продажбите, за да генерирате повече доходи. Ако имате натоварен месец, можете да ограничите времето, което влагате в бизнеса.

  4. Повечето компании са незабавно разпознаваеми. Повечето МЛМ компании, особено такива като Avon, Oriflame, Herbalife, LR или финансовата Winner Group са изключително известни, така че повечето потенциални клиенти вече са запознати с продуктите. Търсете  компания, която е отскоро на пазара (от порядъка на 3-4 години).

  5. Пълна свобода за Вас и вашето семейство. Може да го правите от всяка точка на земята, по всяко време, да получавате пасивни доходи, да печелите на автопилот на един определен момент от вашето развитие и на края, но не последно място, парите Ви да работят за вас, а не Вие за пари – така ще имате повече време за Вас самите, семейството ще му отделяте повече внимание, време за нещата който обичате да правите със семейството си. За пътувания по света, за да опознаете повече култури и да израснете в личностно и духовно отношение !

СТАНИ ЕДИН ОТ НАС

Какво казват успелите и кого да послушаме?

УСПЕЛИТЕ

Стив Джобс :

Той казва, че следващите 10 000 милионера в света ще се родят от онлайн бизнеса.

 

Роберт Кийосаки : 

Той казва, че мрежовият маркетинг е супер бизнесът на 21 век, и че за 5 години можете да постигнете финансова свобода (ако управлявате правилно доходите си) и да генерирате остатъчен доход, по-висок от този на всеки професионалист.

Бил Гейтс и Марк Зукърбърг :

Казват, че интернет бизнеса, чрез технологичните платформи, е най-печеливш , и че маркетинговите мрежи наистина работят.

Пол Зейн Пилзер : 

Той казва, че маркетинговите мрежи /МЛМ/ се позиционират като бъдещата голяма икономика.

Доналд Тръмп:

Бих намерил страхотна компания за мрежов маркетинг и бих започнал веднага да работя

ДРУГАТА ГЛЕДНА ТОЧКА

Вашата колежка, самотна майка, работи от сутрин до вечер , едва оцелява с мизерната си заплата: Kазва, че мрежовият маркетинг e “ пирамида „.

Съученикът Ви, с професионална кариера, с три висши образования, безработен от 7-8 месеца, настоява, че университетът е бъдещето и казва, че маркетинговите мрежи са измама и губене на време, без да отчита последните 10 години, в които е работил за да направи бившия си шеф богат.

Собственикът на кварталното кафене, който е завършил 7-ми клас, но само той си знае как, казва, че това е най-добрият начин да забогатееш – с кафене. Но винаги се оплаква, че няма оборот, че трябва да затвори. А за възможност от която няма излишни задължения, казва, „оооо то този бизнес в интернет е пълна измама“

Приятелят Ви, които е затънал в дългове и вече не си помня колко вноски остават от за да изплати жилището си от 60 кв.м. и трудно заспива нощем, за да мисли колко има още докато изпълни таргета си за да получи „добра заплата“. Неговата дъщеря нарича баба си „мамо“ и не помни кога за последно са ходили на разходка със мама и тате. Според него, най-добрият начин да си купиш кола, къща или почивка в чужбина е да работиш всеки ден от сутрин до вечер, за нормална фирма срещу заплата.

КОГО ДА ПОСЛУШАМЕ ???


ЗА НАС НЯМА СЪМНЕНИЕ!!!!


НИЕ НАПРАВИХМЕ СВОЯТ ИЗБОР!!!


ТИ ИЗБЕРИ СВОИТЕ СЪВЕТНИЦИ!!!

СТАНИ ЕДИН ОТ НАС
Споделете

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *